Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JonDeTech
Komponenter |

JonDeTech gör de första leveranserna av JIRS3

Efter avslutade mätningar och analyser av de fullskaliga panelerna som JonDeTech fick från produktionsflödet 20 april, finns nu tillräcklig volym av fungerande sensorelement för att ta nästa steg på vägen mot kommersiella leveranser.

En del av dessa JIRS30 har paketerats och börjat skickas ut till kunder för fortsatt utvärdering av applikationer inom mätning av IR och värmeflöde, meddelar JonDeTech i ett pressmeddelande. Samtidigt förbereder bolaget ytterligare leveranser av paket för utskick till fler kunder och prospekts.

Bolaget säger att de första leveranserna av JIRS30 med "Engineering Sample-kvalitet" kommer att gå till både nya kundkontakter samt till kunder som har visat intresse för JonDeTech nanoteknologi under en längre tid. 

Från den senaste leveransen erhöll JonDeTech flera tusen fungerande sensorelement, med det låsta Engineering Sample-receptet. I takt med att yielden successivt förbättras kommer antalet godkända sensorelement att öka, vilket skapar förutsättningar för fler och större leveranser framöver.

– Sedan vi fick Working Samples har vi sett ett ökat intresse för vårt unika erbjudande som JIRS30 utgör men även kring hela vår produktportfölj, och vi har inlett en rad intressanta dialoger. När vi nu även kan skicka ut fungerande sensorelement för testning, kommer vi att kunna vidareutveckla såväl gamla som nya kundrelationer. Det skapar förutsättningar för oss att gå vidare i säljprocesserna mot design wins och slutmålet att få ut produkter på marknaden, säger Dean Tosic, vd JonDeTech i pressmeddelandet. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-2