Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Husqvarna
Elektronikproduktion |

Husqvarna har hittat sin nästa vd och koncernchef

I januari i år meddelade tillverkaren att bolaget skulle inleda en en rekryteringsprocess för att tillsätta en ny vd, där Pavel Hajman fortsatte i rollen som tillförordnad vd.

Rekryteringsprocessen är nu avslutad och styrelsen har utsett Pavel Hajman att fortsätta i sin roll som vd och koncernchef. 

Pavel har varit tillförordnad vd sedan december 2022, detta efter mer än 30 år i ledande positioner inom och utanför Husqvarna Group.

– Vi är glada över att kunna meddela att Pavel Hajman utsetts till ny vd för Husqvarna Group. Det har varit en omfattande rekryteringsprocess och vi är övertygade om att Pavel har alla de rätta egenskaperna för att fortsätta leverera på strategin att bygga ett starkare företag och att leverera på våra finansiella mål. Hans långa erfarenhet och kunskap om koncernen i kombination med hans ledarskap kommer att bidra till transformationsresan som företaget redan påbörjat, säger Tom Johnstone, styrelseordförande i Husqvarna AB i ett pressmeddelande.

Pavel Hajman har varit en del av koncernledningen sedan 2014 och har en historia inom Husqvarna Group som vd för Husqvarna Forest & Garden, SVP Operations Development och SVP IT. Innan dess hade Pavel olika ledande positioner inom Seco Tools och Assa Abloy i Europa och Asien.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons