Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Ferroamp
Elektronikproduktion |

Ferroamp tecknar avtal med Elektroskandia

Ferroamp har tecknat ett distributionsavtal med el- och teknikgrossisten Elektroskandia.

– Elektroskandias storlek och position inom elbranschen ökar vĂ„r förmĂ„ga att leverera till installatörer och i förlĂ€ngningen till de villaĂ€gare, bostadsrĂ€ttsföreningar och fastighetsĂ€gare som vill ta kontroll över sin elanvĂ€ndning och bli en del av energiomstĂ€llningen, sĂ€ger Kent Jonsson, vd, Ferroamp i ett pressmeddelande.

Ferroamps lösning kopplar ihop solceller, elbilladdning och batteri i ett styrbart mikronÀt med minimala energi- och effektförluster. Ferroamp-systemet Àr skalbart och finns tillgÀngligt för sÄvÀl smÄhus och villor som flerfamiljshus och industrilokaler.

Genom samarbetet fÄr Ferroamp tillgÄng till Elektroskandias hela sÀljorganisation och 49 butiker med spridning över hela landet. Elektroskandia fÄr i sin tur möjlighet att ta ett steg in pÄ marknaden för solenergi, batterier och elbilsladdning med en prisbelönt svensk innovation.

– Det hĂ€r Ă€r ett omrĂ„de med stor tillvĂ€xt och vi har en starkt ökande efterfrĂ„gan pĂ„ denna typ av system och lösningar frĂ„n vĂ„ra kunder, det gĂ€ller sĂ„vĂ€l till villor som större fastigheter. Att kunna erbjuda dessa system ligger helt i linje med Elektroskandias satsning pĂ„ hĂ„llbara lösningar och produkter. Ferroamp Ă€r i framkant vad gĂ€ller teknik och innovation och deras system passar vĂ€l in i vĂ„r produktportfölj, sĂ€ger Henrik Stjernstad, produkt/inköpsansvarig Elektroskandia.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-26 09:38 V22.4.33-2
Annons
Annons