Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Ferroamp
Elektronikproduktion |

Ferroamp tecknar avtal med Elektroskandia

Ferroamp har tecknat ett distributionsavtal med el- och teknikgrossisten Elektroskandia.

– Elektroskandias storlek och position inom elbranschen ökar vår förmåga att leverera till installatörer och i förlängningen till de villaägare, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som vill ta kontroll över sin elanvändning och bli en del av energiomställningen, säger Kent Jonsson, vd, Ferroamp i ett pressmeddelande.

Ferroamps lösning kopplar ihop solceller, elbilladdning och batteri i ett styrbart mikronät med minimala energi- och effektförluster. Ferroamp-systemet är skalbart och finns tillgängligt för såväl småhus och villor som flerfamiljshus och industrilokaler.

Genom samarbetet får Ferroamp tillgång till Elektroskandias hela säljorganisation och 49 butiker med spridning över hela landet. Elektroskandia får i sin tur möjlighet att ta ett steg in på marknaden för solenergi, batterier och elbilsladdning med en prisbelönt svensk innovation.

– Det här är ett område med stor tillväxt och vi har en starkt ökande efterfrågan på denna typ av system och lösningar från våra kunder, det gäller såväl till villor som större fastigheter. Att kunna erbjuda dessa system ligger helt i linje med Elektroskandias satsning på hållbara lösningar och produkter. Ferroamp är i framkant vad gäller teknik och innovation och deras system passar väl in i vår produktportfölj, säger Henrik Stjernstad, produkt/inköpsansvarig Elektroskandia.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2