Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© NCAB Group
Mönsterkort |

NCAB köper amerikansk trader för 242 miljoner kronor

NCAB Group meddelar att bolaget har förvärvat Phase 3 Technologies, baserat i San Jose, Kalifornien, USA i Silicon Valley-regionen.

Phase 3 Technologies, med 17 anställda, är en trader av mönsterkort och bedriver sin verksamhet främst i Kalifornien. Företaget är främst fokuserat på mindre partier mönsterkort med korta leveranstider, vilket kompletterar NCABs amerikanska verksamhet. Phase 3 Technologies samarbetar med mönsterkortsfabriker i Sydkorea och USA.

Den största delen av försäljningen kommer från kunder i Kalifornien som är nya för NCAB. Omsättningen 2022 uppgick till 24 miljoner dollar (247 miljoner kronor) med en EBITA-marginal på cirka 15 procent. Säljarna Saul Kennedy och Paul Sargis kommer att stanna kvar i bolaget och NCAB-koncernen, det framgår av ett pressmeddelande

Köpeskillingen var 23,5 miljoner dollar, närmare 242 miljoner krornor, med en potentiell tilläggsköpeskilling baserad på ökat bruttoresultat under 2023.

– Phase 3 Technologies kommer att bidra ytterligare till vår tillväxt i USA. Phase 3 Technologies kommer också att ytterligare utöka vårt partnernätverk i Sydkorea, vilket även vårt nyss förvärvade db electronic i Tyskland gjorde. Det kommer att uppskattas av våra kunder, säger Peter Kruk, vd för NCAB Group.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons