Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Cabcongroup
Komponenter |

Cabcongroup växer på den svenska marknaden

Efter närmare 20 års närvaro på den svenska marknaden har den danska leverantören av kablage, passiva- och elektromekaniska komponenter beslutat att stärka upp sin nuvarande position med två nya Key Account Managers.

Under sena april välkomnade bolaget Michael Knudsen och Johan Ellhammar, som båda har anställts som Key Account Managers med fokus på den svenska marknaden. Cabcongroup har sedan tidigare en Key Account Manager i landet, Martin Dahlgren, som har varit med bolaget de senaste 4,5 åren.

Cabcongroups nya Key Account Managers har båda mångårig erfarenhet från välkända distributörer och kommer att utgå från Stockholmsområdet medan Martin kommer att fortsätta att arbeta från kontor i Göteborg.

– Vi har funnits i Sverige sedan 2004, men vi är inte lika kända i Sverige som vi är i övriga Skandinavien. Vi ser en stor potential och många möjligheter i Sverige och vi känner att det är dags att stärka vårt säljteam. på denna marknad. Vi ser fram emot att utöka vår marknadsandel i Sverige och välkomna Michael och Johan, säger vd VD för Cabcongroup, Brian Dehlsen, i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons