Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Enersense
Elektronikproduktion |

Enersense hittar tillverkningsmuskler hos Scanfil

Enersense Charging Oy, en utvecklare och tillverkare av laddsationer, har ingått ett samarbete med kontraktstillverkaren Scanfil för tillverkning av Enersenses nya högeffektsladdningsstationer.

Enersenses nya högeffektsladdningsstation gör att en individuell laddare kan öka laddningseffekten från tidigare 30 kilowatt till 160 kilowatt. Bolaget siktar på att leverera de första laddstationerna till Sverige under våren, det framgår av ett pressmeddelande.

– Samarbetet med Scanfil har börjat mycket bra. Scanfil har lång och stark erfarenhet av montering av elektronisk utrustning och jag tror att samarbetet också ger oss stora tillväxtmöjligheter. Vi kan nu snabbt öka våra produktionsvolymer efter våra kunders behov, säger Topias Koskela, Head of Electric Vehicle Charging Solutions på Enersense.

Laddstationerna tillverkas i Scanfils fabrik i Sievi, Finland, och levereras direkt till slutkund för installation på plats.

– Samarbetet med Enersense har varit enastående. I samarbete med kunden kunde vi få ut en färdig produkt på marknaden på mindre än en månad. Vanligtvis kan det i liknande projekt ta upp till fyra månader, säger Jussi Mökkönen, försäljningschef för vid Scanfils fabrik i Sievi.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2