Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Hanza
Elektronikproduktion |

Hanzas orderingång från försvarsindustrin fördubblad

Kontraktstillverkaren Hanza meddelar att bolaget ser en stark orderingång från försvarsindustrin. Så stark att man nu nått en orderstock och leveranser för cirka 150 miljoner kronor per år. Detta innebär en fördubbling jämfört med 2022 då Hanza levererade för 65 miljoner kronor.

De utökade beställningarna gäller både produktion som produktutveckling och innebär ett fördjupat samarbete inom flera av Hanzas fabriker.

– Det känns glädjande att vi får det här förtroendet från en global aktör inom försvarsindustrin som levererar marknadsledande produkter och som ställer höga kvalitets- och säkerhetskrav, säger Veronica Svensson, Sales Director, Skandinavien i ett pressmeddelande.

Hanzas klusterkoncept, där man samlar olika tillverkningsteknologier tillsammans med tjänster inom produkt- och designutveckling, pekas ut som en stor anledning till det mer än fördubblade ordervärdet.

– Vi ser allt fler som efterfrågar våra tillverkningslösningar och det här är ytterligare bevis för att vårt klusterkoncept levererar kundvärde, säger Tom Dahlén, Group Sales Director.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2