Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Wurth Elektronik Sverige
Komponenter |

Robert Vikman ny General Manager för Würth Elektronik Sverige

Robert Vikman tar över stafettpinnen från tidigare GM Martin Danielsson som lämnat Würth för rollen som vd för NCAB Groups svenska verksamhet.

I en uppdatering på Würth Elektroniks LinkedIn välkomnas Vikman till sin nya roll samtidigt som bolaget passar på att meddela att man intagit sina nya kontorslokaler i centrala Enköping.

Detta blir den andra flytten för Robert Vikman under hans åtta år i bolaget.

– Ända sedan jag kom till företaget har jag älskat konceptet och företaget. Att som tillverkare kunna erbjuda gratis komponenter till prototyper, all simulering. footprint och 3D-filer direkt från vår hemsida och en tillgänglighet på 98 % av de mer än 50,000 komponenterna i vårt sortiment tror jag att få tillverkare kan mäta sig med, säger Robert i uppdateringen.

I och med flytten får Würth utrymme att växa, och det är ett utrymme som kommer att behövas då det finns planer på att addera mer muskler i form av teknisk utomhusförsäljning och innestöd. Idag har Würth Elektronik närmare 30 anställda i Sverige och har redan utökat med en Digital Sales Manager och även en tekniker.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons