Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© NASA
Teknik |

Christer Fuglesang till Evertiq Expo Göteborg

Finns det någon lämpligare dag än ”Christer himmelsfärdsdag” för att meddela att Christer Fuglesang, den första svenska ESA-astronauten, kommer att delta på Evertiq Expo Göteborg den 20 september 2023.

Det var den 10 december 2006 som Christer Fuglesang blev den första svenska medborgaren i rymden. Han har deltagit i två rymdfärjeuppdrag och fem rymdvandringar, och är den första personen utanför USA eller ryska rymdprogram att delta i fler än tre rymdpromenader.

Christer Fuglesang kommer att delta på Evertiq Expo Göteborg den 20 september, 2023. Lyssna på en fascinerande presentation om rymdutforskning och ta vara på tillfället att ställa frågor inom ämnet till någon som faktiskt varit ute i rymden. Du kan inte hitta en mer lämpligare, mer direkt källa när det kommer till rymdvandringar, rymdteknik och hur man överlever i noll-gravitation än Christer Fuglesang.

Glöm inte att att registrera dig och glöm inte heller att besöka utställningen som följer med scenprogrammet för flera andra spännande teknikföretag som arbetar inom flyg- och rymdindustrin


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons