Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mariusz szachowski dreamstime.com
Elektronikproduktion |

Wyld får amerikansk order värd 9,1 miljoner kronor

Svenska Wyld Networks meddelar att bolaget mottagit en ny Wyld Connect och datainköpsorder från Simple Control Systems för nivåsensorer till olje- och vattentankar.

Marknaden för system för övervakning av tanknivåer växer snabbt eftersom strävan efter att digitalisera olje- och gasindustrin fortsätter. Den förväntas vara värderad till 1,05 miljarder dollar 2025 och kommer att växa till 6,9 procent CAGR.

Simple Control Systems, som tillhandahåller SCADA-, IoT- och IIoT-lösningar, mjukvara och teknologi för energisektorn, systemintegratörer och användare, och genom att använda Wyld-terminalen eller att integrera Wyld-modulen kommer bolaget att utöka de områden där de kan distribuera sina sensorer.

Wyld Connect-modulen och terminalen kommer att anslutas till flera tanknivå-sensorer som kan variera från en laser till en enkel trycktransduscer beroende på vilken vätska som mäts. Ytterligare sensorer för att mäta lagertemperaturer kommer också att anslutas. Detta kontrakt inkluderar 2 500 Wyld Connect-moduler, 1 500 Wyld Connect-terminaler och initialt ett års datapaket för leverans under 2023. Order tar Wylds orderstock till 92 miljoner kronor.

– Satellite IoT är idealiskt lämpat för att lösa anslutningsproblemen inom olje- och gassektorn. Att leverera data i stor skala för omfattande avlägset belägna tillgångar är avgörande för energiproducenter. Med Wylds anslutningsmöjligheter och Simple Control Systems kvalitetsenheter så kommer vi att försöka möta denna snabbt växande IoT-marknad, säger Alastair Williamson, vd för Wyld Networks, i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2