Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Broadcom
Komponenter |

Apple tecknar mångmiljardaffärer med Broadcom

Apple har ingått ett nytt flerårigt avtal värt "flera miljarder dollar" med Broadcom enligt vilket halvledarföretaget kommer att utveckla 5G-radiofrekvenskomponenter, inklusive FBAR-filter.

FBAR-filtren kommer att designas och tillverkas i flertalet amerikanska tillverknings- och teknologinav, inklusive Fort Collins i Colorado, där Broadcom har en stor anläggning.

– Alla Apples produkter är beroende av teknik som utvecklats och byggts här i USA, och vi kommer att fortsätta att fördjupa våra investeringar i den amerikanska ekonomin eftersom vi har en orubblig tro på USAs framtid, säger Tim Cook, Apples vd, i ett pressmeddelande.

Enligt Apple hjälper företaget redan till att stödja mer än 1 100 jobb i Broadcoms Fort Collins-anläggning, och partnerskapet kommer att göra det möjligt för Broadcom att fortsätta investera i automationsprojekt och kompetensutveckling för tekniker och ingenjörer.

Apple säger vidare att avtalet med Broadcom är en del av det åtagande Apple gjorde redan 2021, det löfte att investera 430 miljarder dollar i den amerikanska ekonomin under loppet av fem år.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons