Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Mildef
Elektronikproduktion |

Mildef har hittat sin nya CFO

Som tidigare rapporterats meddelade Björn Karlsson under november 2022 att han planerar att lämna sitt uppdrag som vd för Mildef Group av privata skäl. Daniel Ljunggren, tillverkarens vice vd och CFO, fick uppdraget att axla vd-rollen för MilDef i februari och jakten på hans efterträdare började.

Efter en framgångsrik notering av MilDef går bolaget nu in i nästa fas och har beslutat att anställa Viveca Johnsson som ny CFO. Viveca kommer närmast från industriföretaget Nederman där hon varit verksam sedan 2013.

Viveca Johnsson kommer ingå i bolagets ledningsgrupp och rapportera direkt till vd. Hon tillträder sin tjänst senast den 18 september 2023. Viveca efterträder Daniel Ljunggren som har varit bolagets CFO sedan 2011 men tillträdde rollen såsom vd och koncernchef för MilDef den 26 maj.

– Jag är glad att få börja arbeta med Viveca i MilDefs fortsatta expansiva fas. Vivecas erfarenhet och kompetens inom finansfunktionen för börsnoterade bolag samt av affärsutveckling och internationell tillväxt kommer bidra till bolagets fortsatta utveckling. Jag vill hälsa Viveca varmt välkommen till MilDef, säger Daniel Ljunggren, VD och koncernchef för MilDef, i ett pressmeddelande.

– MilDef är ett intressant och expansivt bolag som varit framgångsrika i att skapa en stark position i en angelägen bransch. Jag ser mycket fram emot att bli en del av MilDef och bidra till fortsatt tillväxt, utveckling och lönsamhet, säger Viveca Johnsson.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2