Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sivers Semiconductor
Komponenter |

Lottie Saks tar plats som ny CFO hos Sivers Semiconductors

Sivers Semiconductors meddelar att bolaget har rekryterat nuvarande styrelseledamot Lottie Saks som ny CFO. Hon kommer att tillträda sin nya roll i juni.

Lottie Saks har lång erfarenhet av ledande roller inom finansområdet i företag med internationell verksamhet samt från listade bolag på Nasdaq Stockholms huvudlista. Hon kommer närmast från rollen som CFO på Haldex och tidigare Cint. Dessförinnan arbetade hon i fem år som CFO på OneMed. Hon har tidigare haft ledande befattningar på bland andra OMX Technology Financial Markets och Johnson & Johnson. 

Lottie Saks har i närmare tre år suttit i styrelsen för Sivers och innehar även rollen som ordförarande i revisionsutskottet, en post kommer hon lämna i och med att hon tillträder sin nya roll i juni. Hon efterträder Håkan Rippe som lämnar bolaget i juli 2023.

– Jag är mycket glad över att få välkomna Lottie till rollen som CFO på Sivers. Hennes tidigare erfarenhet från Sivers samt breda erfarenhet från internationella verksamheter kommer att vara mycket värdefullt i vårt fortsatta arbete att utveckla Sivers till ett mycket framgångsrikt internationellt halvledarbolag. Lottie blir en viktig del i att fortsatta driva vår tillväxt och lönsamhet och jag ser mycket fram emot att arbeta med henne. Jag vill samtidigt tacka Håkan Rippe för ett gediget arbete under hans snart två år på Sivers, säger Anders Storm, vd och koncernchef för Sivers i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons