Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Dacke Industri
Elektronikproduktion |

Fredrik Göransson blir ny vd för Transtronic

Dacke Industri meddelar att Fredrik Göransson utsetts till vd för Transtronic AB, en producent av egenutvecklade elektroniska riktinstrument för kunder inom tung industri, från och med den 1 juni 2023.

Fredrik kommer närmast från Hubbster Group AB, där han var Chief Product Officer för alla SaaS-lösningar och chef för affärsområde Tech Tools. Han har tidigare haft ledande befattningar på bland annat Atlas Copco och det amerikanskt mjukvaruföretaget Vendavo.

–Jag vill uttrycka min tacksamhet för det förtroende som har givits mig och jag ser fram emot att arbeta med Transtronics duktiga och skickliga team. Jag tror att företagets framgångsfaktorer beror på vår förmåga att omfamna förändringar, anpassa oss till marknadens och våra kunders utveckling och behov samt att ligga steget före avseende nya trender och teknologier, säger Fredrik Göransson i ett pressmeddelande.

Dacke Industri förvärvarde Transtronic under tidiga 2021 som en del av koncernens fortsatta satsning att bygga upp ett kluster av bolag inom elektronik. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1