Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Polarium
Elektronikproduktion |

Polarium och Tibber ger sig in i hembatterimarknaden

Svenska Polarium och Tibber lanserar det smarta batteriet Homevolt. Batteriet syftar till att hjälpa kunder att, med hjälp av avancerad energistyrning, sänka sina elkostnader.

Homevolt beskrivs som ett komplett paket, ett konsumentbatteri från Polarium som hjälp av Tibbers uppkopplade mjukvara följer marknadens elpriser timme för timme. Det är helt enkelt en kombination av batteriteknik och den senaste energibesparande AI-mjukvaran.

–  Jag är otroligt stolt över att vi tillsammans med Tibber lanserar världens smartaste och mest användarvänliga konsumentbatteri. Utöver det är den utvecklad med hållbarhet i centrum. Energilagring är den felande länken i det förnybara energisystemet. Genom Homevolt kommer vi att göra energilagringslösningar mer tillgängliga för bostadshus och hjälpa hushållen att sänka sina energikostnader, säger Stefan Jansson, vd och medgrundare av Polarium i ett pressmeddelande.

Evertiq har kontaktat Polarium för att få reda på var produkten kommer att produceras, och framför allt hos vem.

Till en början satsar Polarium och Tibber med att få ut Homevolt i Norge och Sverige, längre fram kommer den att göras tillgänglig i Tyskland och Nederländerna.


Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons