Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sigma Technology Group
Elektronikproduktion |

Hon tillsätts som vd för Sigma Industry East

Teknikkonsultbolaget Sigma Industry East med verksamhet i Linköping och Norrköping rustar för tillväxt och tillsätter Moa Borland som vd.

– Jag ser fram emot att ansluta mig till det fantastiska teamet på plats och fortsätta rekrytera vassa ingenjörer i raketfart. Vi ska vara heltäckande i vår leverans till industribolagen i Östergötland och alltid leverera över förväntan, säger Moa Borland i ett pressmeddelande.

Moa Borland har tidigare haft en karriär som konsult inom projektledning på Sigma Industry i Linköping. Här stannade hon ett par år för att sedan röra sig vidare till försvarsindustrin och energibranschen där hon axlade rollen som både chef och affärsutvecklare. Nu är hon tillbaka där hon började. Denna gång som vd för Sigma Industry East som idag har cirka 40 anställda i Linköping och Norrköping.

Under hennes ledning siktar Moa på att kunna bidra till fortsatt expansion.

Sigma Industry East levererar konsulttjänster inom teknik till både lokala och globala industribolag i Östergötland. De erbjuder främst ingenjörskompetens inom produktion, automation, produktutveckling och hållbarhet. 

– Moa har en sällsynt förmåga att köra på i full fart samtidigt som hon får med sig alla på tåget. Hon får saker att hända, det såg vi redan under tiden då hon arbetade hos oss som konsult. Vi tror definitivt att denna rekrytering, tillsammans med befintliga talanger, kommer att göra oss till en ledande aktör på marknaden, säger Tobias Wilhelmson, vice vd för Sigma Industry East North-koncernen.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2