Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sensys Gatso
Elektronikproduktion |

Sensys Gatso får nytt kontrakt för rödljusövervakning

Sensys Gatso Group har genom sitt dotterbolag Sensys Gatso USA, erhållit ett sjuårigt kontrakt med Township of Warrington, Pennsylvania, för automatisk övervakning av rödljuskorsningar.

Kontraktet beräknas vara värt upp till 2,4 miljoner dollar, motsvarande 26 miljoner kronor. Programmet kommer att innehålla system för rödljusövervakning och förväntas starta i början av hösten.

Programvaruplattformarna Sensys Gatso PULS och Xilium driver de branschledande systemen för rödljus- och hastighetsövervakning. Alla delar av den automatiska trafikövervakningslösningen, från bildtagning till kundservice, bedömningstjänster och bötesinsamling, kommer att levereras till Warrington Township av Sensys Gatso.

– Vi ser fram emot att samarbeta med Warrington Township för att ta itu med deras trafiksäkerhetsproblem. Jag uppskattar det förtroende som Township har uttryckt i att välja Sensys Gatso som sin partner för att leverera ett säkerhetsprogram, säger Sensys Gatso USAs President och Managing Director, Bill Braden i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons