Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Scanfil
Elektronikproduktion |

Scanfil och Grandcentrix ska tillverka Vodafone Asset Solar

Scanfil och Grandcentrix har ingått ett avtal för tillverkning och vidareutveckling av Vodafone Asset Solar.

Grandcentrix är ett tyskt IoT-företag som är en del av Vodafone-koncernen sedan 2020. Vodafone Asset Solar tracker är just vad det låter som, soldriven spårningsutrustning.

– Med den integrerade solcellsmodulen och ett hållbart batteri, kan trackern fungera utan behov av underhåll i mer än åtta år. Dessutom ger Vodafone-tjänsten kunden en helhetslösning för spårning och analys av tillgängliga resurser, inklusive en plan för internationell uppkoppling och stöd, säger Sebastian Boll, Product Manager Asset Solar för grandcentrix, i ett pressmeddelande

Asset Solar utvecklades ursprungligen för att spåra fraktcontainrar, men enheten kan även användas för många andra spårningsändamål och under varierande väder- och arbetsförhållanden, tillexempel släpvagnar, generatorer, verktyg.

– Asset Solar tracker har genomgått en rad tuffa miljötester för att fungera tillförlitligt under krävande förhållanden exempelvis till havs, fortsätter Sebastian.

Scanfil tillverkar Vodafone Asset Solar tracker i sin fabrik i Suzhou. 

– Vi är glada över att få samarbeta med grandcentrix i tillverkningen av Asset Solar tracker. Vårt samarbete fungerar smidigt och vi är stolta över att kunna delta i processen att digitalisera spårning och analys, säger Andreas Bohner, Global Sales Manager inom Scanfil.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2