Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Gapwaves
Komponenter |

Gapwaves får miljonorder från Hella

Det svenska bolaget har mottagit en ny order från Hella som inkluderar design, utveckling och produktion av antennprototyper för deras nya generation 77 GHz bilradarsensor för ADAS-system.

Gapwaves skriver i ett pressmeddelandet att ordervärdet uppgår till cirka 3,7 miljoner kronor och att man räknar med att utföra leveranserna under det tredje kvartalet i år.

Redan under våren förra året fick det svenska bolaget den första beställningen relaterad till denna nya generation av radarsensorer. Den Tyska tillverkaren går nu vidare i projektet och inleder nästa fas och siktar på att lansera sin nästa generation radarfamilj som använder Gapwaves egenutvecklade vågledarantennteknologi.

Gapwaves har nu en godkänd produktionslinje installerad för den första generationens Hella radarsensor med vågledarantenner och med en förväntad produktionsstart av höga volymer 2024. Hella involverar Gapwaves, och använder vår teknik för att utveckla en ny generation radarsensorer, visar att Hella är nöjd med samarbetet och vad vår teknik levererar, säger Gapwaves vd Jonas Ehinger i ett pressmeddelande.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2