Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Schneider Electric
Elektronikproduktion |

Nytt samarbete mellan Modern Elteknik och Schneider Electric

Modern Elteknik har utsetts till Schneider Electrics Industrial Automation Distributor.

Göteborgsföretaget Modern Elteknik har sedan bolaget startades 1969 arbetat med Schneider Electrics produkter och lösningar. Nu tar de nästa steg i samarbetet och kan titulera sig som företagets enda Industrial Automation Distributor partner i Sverige. En certifiering som bland annat inneburit vidareutbildning av personal. Det nya samarbetet innebär även att Modern Elteknik kommer att ha fler produkter och lösningar från Schneider Electric på lager.

­– Vi på Schneider Electric är mycket stolta över att få inleda detta samarbete med Modern Elteknik. Vi har länge arbetat tillsammans och vet att de har den kompetens och driv som kan ta samarbetet till nya nivåer. För oss är det viktigt att ha partners som vill framåt och som driver innovation och utveckling på svenska marknaden. Med gemensamma mål kommer både vi och Modern Elteknik att stärkas av partnerskapet och erbjuda marknaden bättre lösningar, säger Jan Kaihoej, VP Industrial Automation Nordic & Baltic på Schneider Electric i ett pressmeddelande.

I fjol stod produkter från Schneider Electric för en tredjedel av Modern Eltekniks totala omsättning och framöver ser företaget en betydande tillväxt i samarbetet med Schneider Electric.

– Vi är oerhört glada att få detta certifikat av Schneider Electric och att titulera oss som deras enda svenska Industrial Automation Distributor partner. Tillsammans kommer vi kunna göra bättre affärer som stärker oss och våra kunder. Vi ser att partnerskapet kommer leda till en stärkt trovärdighet för oss som distributör, säger Jan Johannesson vd på Modern Elteknik.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1