Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© pichetw dreamstime.com
Teknik |

Impact Coatings tar sig över Atlanten och registrerar dotterbolag i USA

Impact Coatings har slutfört registreringen av ett dotterbolag i USA, Impact Coatings North America, LLC, för att möta växande efterfrågan på den nordamerikanska marknaden.

Verksamheten kommer att ledas av regionchef Robert Mamazza med fokus på etablering av ett Coatings Service Center, som ska vara redo för drift under 2024.

Dotterbolaget i USA beskrivs i ett pressmeddelande som ett viktigt steg i expansionen i Nordamerika. Med dotterbolag på plats stärker Impact Coatings sin närvaro i regionen som helhet. Man kommer nu närmare existerande och potentiella kunder, reglerande och avtalsprocesser underlättas dessutom.

Under de senaste åren har USA tagit flyttat fram positionerna inom grön vätgas. Vätgas från förnybar energi spelar en avgörande roll i Inflation Reduction Act som blev federal lag 2022, Energy Earth Shot-initiativen från det amerikanska energidepartementet och den nya National Clean Hydrogen Strategy and Roadmap som tillkännagavs av Biden-administrationen tidigare i juni. Dessa och andra initiativ skapar goda förutsättningar för Impact Coatings att stärka sin position på den nordamerikanska marknaden.

– Den gröna vätgasrevolutionen pågår för fullt – med USA i spetsen. Statliga incitament under de senaste åren lägger en solid grund för vätgasindustrin i Nordamerika. Stora aktörer inom området planerar för betydande produktionsvolymer av grön vätgas, säger Robert Mamazza, Regional President North America.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2