Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Confidee
Mönsterkort |

Terho Koivisto till Confidee

Från Aspocomp till Elmatica och sedan till NCAB, nu står det klart att Terho Koivisto kliver in i rollen som Sales Manager Finland hos Europas yngsta mönsterkortsbolag.

Terho tar med sig över 30 års erfarenhet inom området till sin nya roll.

– Terhos tekniska expertis, branschkunskap och exceptionella försäljningsförmåga gör honom till det perfekta valet för att leda våra ansträngningar på den finska, baltiska och skandinaviska marknaden, säger Vidar Olsen, vd för Confidee i ett pressmeddelande.

Den nya sales managern är inget nytt ansikte för flera av personerna inom Confidee då många har jobbat tillsammans under Elmatica-tiden. Terho kommenterar själv i pressmeddelandet att han ser fram emot att ansluta sig till ett företag som värdesätter transparens och personliga kontakter. 

– Dessa värderingar överensstämmer perfekt med mitt eget förhållningssätt till affärer och kommunikation. Jag har alltid trott på att vara direkt och öppen i mina interaktioner, eftersom det främjar förtroende och bygger starka relationer. För mig är det uppenbart att framgång inte bara handlar om siffror och siffror; det handlar om människorna. Att bygga starka relationer, både inom företaget och med partners, är nyckeln för att nå långsiktig framgång, säger Koivisto.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-2