Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Syntronic
Elektronikproduktion |

Hemligt greentech-bolag vänder sig till Syntronic

Ett hemligt, ej namngivet svenskt greentech-bolag har vänt sig till elektroniktillverkaren Syntronic för att dra nytta av bolagets expertis inom NPI och tillverkning.

Kunden beskrivs av Syntronic som ett bolag som arbetar med förnybara och tillförlitliga energilösningar, något som Syntronic själva är engagerade i.

– Syntronic är hedrade över att samarbeta med detta banbrytande svenska ekoteknikföretag. Vår kund kommer att dra nytta av vår erfarenhet och expertis på sätt som kommer att vara till nytta för det övergripande målet att utveckla lösningar för förnybar energi, säger Björn Jansson, koncernchef för Syntronic i ett pressmeddelande.

Den ej namngivna kundens kärnverksamhet är centrerad kring energioptimering av fastigheter. Det handlar kort om system som kan nyttja den fulla potentialen hos solpaneler, laddning av elfordon och batterilagring genom att integrera dem i ett DC-nät. Syftet med systemen är att göra det möjligt för fastighetsägare att hantera och reglera sin elanvändning effektivt.

Syntronic kommer att spela en nyckelroll under utvecklingen av en effektkonverteringslösning. Elektroniktillverkaren kommer att bistå med tillverkning av prototyper, förserie- och volymproduktion, samt design, verifiering samt tillverkning och installation av produktionstestutrustning.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1