Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© NCAB
Mönsterkort |

Peter Jensen tar plats som ny VP Nordic hos NCAB

Mönsterkortsleverantören NCAB har utsett Peter Jensen, MD för NCAB Danmark att bli den nye VP, regionchef för NCAB Nordic, sedan Rikard Wallin gått över till att axla ansvaret som försäljningsdirektör för Aerospace and Defense tidigare under 2023.

Peter Jensen har varit MD för NCAB Danmark sedan september 2021. Innan detta har Peter samlat på sig 25 års erfarenhet från den grafiska industrin, inklusive FoU, hårdvaruutveckling och internationell försäljning och har haft flera ledande befattningar, bland annat hos Glunz &Jensen. Peter kommer att ingå i NCABs koncernledning och samtidigt fortsätta vara MD för NCAB Danmark.

– Vi är glada att välkomna Peter Jensen i koncernledningen och ansvarig för den nordiska regionen. Peter gör ett fantastiskt jobb med att ta vår danska verksamhet till nya nivåer och är en aktiv och uppskattad ledare. Vårt segment Nordic är vårt ursprung med goda marknadspositioner. Det finns också en stark tillväxt i regionen, flera kvalitativa EMS-kunder samt många innovativa OEM-företag inom nya områden av specialelektronik. Så den nordiska regionen representerar både koncernens ursprung och en spännande framtid, säger NCABs vd och koncernchef Peter Kruk i ett pressmeddelande.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-1