Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Ferroamp
Elektronikproduktion |

Ferroamp förstärker ledningsgruppen

Ferroamp förstärker ledningsgruppen med Malin Silander i rollen som Chief People & Culture Officer och Bodil Prising i rollen som Chief Commercial Officer.

– Jag är glad att kunna välkomna Malin Silander och Bodil Prising till Ferroamp. Vi växer kraftigt och att nu kunna förstärka vårt ledningsteam med två seniora ledare känns mycket bra. Bodil Prising har en gedigen erfarenhet av att bygga bolag och att kommersialisera kunderbjudanden. Malin Silander kommer bidra med en bred kunskap i att bygga upp, utveckla och professionalisera organisationer i stark tillväxt och förändring, säger Kent Jonsson, vd, Ferroamp i ett pressmeddelande.

Bodil Prising är idag partner och Senior Business Consultant på Growth Consulting och har tidigare haft olika chefspositioner inom telekombranschen bland annat Tele2, Telia, Dialect och Halebop.

Malin Silander kommer närmast från motsvarande roll inom Svensk Fastighetsförmedlings gruppen och har tidigare varit HR-chef på bland annat Upplands Motor och Bisnode.

– Jag ser verkligen framemot att få ansluta till Ferroamps spännande tillväxtresa. En resa där People-frågorna kommer vara en av de viktigaste såväl strategiska som operativa frågorna för att säkra en lönsam och hållbar tillväxt, säger Malin Silander

Bodil Prising och Malin Silander tillträder sina tjänster under hösten.

– Ferroamp har ett erbjudande av produkter och tjänster som ligger helt rätt i tiden och jag ser fram emot att vara med och utveckla affärerna framåt. Det känns extra värdefullt att få vara och med bidra till den gröna omställningen och att få arbeta tillsammans med ett riktigt bra team, säger Bodil Prising.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1