Annons
Annons
Annons
Annons
© Incap
Elektronikproduktion |

Incap utökar produktionen i Slovakien

Kontraktstillverkaren Incap har har precis avslutat ett expansionsprojekt vid sin verksamhet i Slovakien. En ny utbyggnad av produktionsyta och golvyta vid fabriken i Námestovo har resulterat i att det befintliga produktionsområdet på 5 200 kvadratmeter har vuxit med 1 200 kvadratmeter.

Företaget säger att expansionen behövdes för att klara kundernas ökande produktionsvolymer. Miroslav Michalik, vd för Incap Slovakia, berättar i ett pressmeddelande att har byggt om ett befintligt lagerutrymme till ett produktionsutrymme och sedan byggde ett helt nytt lager för produktionsmaterial.

– Vi är glada över att se och kunna vara en del av våra kunders tillväxt. För att stötta dem på bästa sätt behöver vi öka vår produktionskapacitet, för att kunna erbjuda flexibla och smidiga tjänster, säger Miroslav Michalik. Han tillade att investeringen kommer att öka fabrikens totala produktionskapacitet med mer än 50 procent inom området för boxbuilding.

Incaps fabrik i Slovakien sysselsätter för närvarande 250 anställda och företaget har påbörjat en process för att anställa ytterligare personal för att stödja planerad kundtillväxt under andra halvåret.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2