Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© next biometrics
Komponenter |

Next får jätteorder värd 65 miljoner

Norska Next Biometrics har skrivit ett femårigt kommersiellt avtal med en icke namngiven Indisk OEM-partner om man ingick ett samförståndsavtal (MoU) med tidigare i april.

OEM-partnern i Indien beställde samtidigt FAP20-sensorer med ett lägsta ordervärde på mer än 65 miljoner kronor istället för tidigare kommunicerade 15 miljoner norska kronor. 

Den nya partnern i Indien beskrivs ha en betydande befintlig kundbas som för närvarande använder den gamla generationen Aadhaar-sensorer. Dessa sensorer kommer nu att uppgraderas till Nexts senaste FAP20-sensorer, vilket markerar en övergång till den nya generationens teknologi. Så som planen ser ut för närvarande kommer Next att leverera sin första batch av sensorer i slutet av det första kvartalet 2024.

– Jag är nöjd med att vi med detta kommersiella avtal har säkrat ännu en partner i Indien som kommer att driva volymen för Next. Denna Indiska OEM har sina egna produkter och kunder även utanför den traditionella statliga anbudsverksamheten. Detta kommer att säkra återkommande volymer för NEXT så snart dessa produkter är certifierade, säger Ulf Ritsvall, SVP Sales & Marketing Next Biometrics, i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2