Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Allgon
Elektronikproduktion |

Åkerströms och Tele Radio tar plats i Allgons anläggningar

Den 1 juli 2023 gick Åkerströms och Tele Radios avdelningar för forskning & utveckling, produktledning och produktefterlevnad samman i den nya Allgonkoncernen.

Genom att konsolidera resurserna i Allgons nya anläggningar i Göteborg, Björbo och Malaga siktar man på att skapa en solid grund för innovation och kundvärde för alla ingående varumärken.     

En gång i tiden var Allgon ett stort namn inom tillverkning av antenner för mobiltelefoner och andra användningsområden. Nu återupptar Allgon sitt trådlösa arv genom att tillhandahålla helhetslösningar, teknik och tjänster inom området för trådlös styrning av utrustning och maskinkommunikation för Tele Radio och Åkerströms. Genom en omfördelning av resurser siktar Allgonkoncernen på långsiktig operativ toppkvalitet för samtliga sina varumärken.

– Vi befinner oss på en resa. Jag är stolt över att vi kan vidareutveckla Allgons fantastiska arv. Vi är fast beslutna att hjälpa våra kunder genom att erbjuda innovativa trådlösa lösningar, industriell radiostyrningsteknik och tjänster som bidrar till en säkrare och mer effektiv arbetsmiljö, säger Ola Samelius, vd för Allgonkoncernen i ett pressmeddelande.

Den fullständiga omställningen till nya Allgon kommer framgå på Allgons nya hemsida som lanseras i mitten av juli. Detta visar på den innovativa drivkraften hos Allgon samtidigt som varumärkets gamla värderingar bibehålls. Vår slogan, "Den trådlösa världens DNA", tillsammans med inslaget av en hexagon är ett uttryck för vår starka koppling till trådlösa lösningar alltsedan 1947. Allgon är en tillförlitlig grogrund för varumärken som driver marknaden framåt.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons