Annons
Annons
Annons
Annons
© SHT Smart High Tech
Komponenter |

Smart High Tech får ny beställning från Thermal Grizzly

Smart High Tech har fått en påfyllnadsorder av GT-TIM från kunden Thermal Grizzly under varumärket KryoSheet.

Smart High Tech säger att samarbetet med Thermal Grizzly har varit framgångsrikt sedan deras första beställning i slutet av 2022, vilket nu bekräftas av denna påfyllnadsorder. Thermal Grizzly utvecklar, säljer och distribuerar lösningar för thermal management till över 90 länder. Denna beställning syftar till att fylla på lagret av produkten KryoSheet, som tillverkas av Smart High Tech. 

Efter lanseringen under Q2 2023 har Thermal Grizzly sett en stark marknadsetablering av KryoSheet på kort tid och mottagit positiva recensioner. Produkten har visat sig prestera över förväntan och erbjuda fördelar jämfört med konventionell termisk pasta och andra lösningar. Thermal Grizzly fortsätter därför sin pågående marknadsföringskampanj för att öka medvetenheten om KryoSheet ytterligare.

Thermal Grizzly har nu lagt en andra beställning med ett totalt väntat värde på cirka 900 000 kronor, där cirka 300 000 kronor sker med förskottsbetalning för att stödja Smart High Techs tillväxt.

– Vi på Smart High Tech är stolta över vårt samarbete med Thermal Grizzly och vår gemensamma satsning på GT-TIM-produkten KryoSheet. Denna nybeställning markerar början på KryoSheets etablering på marknaden. Vi förväntar oss fler upprepade beställningar månadsvis under Q3 och Q4, säger Lars Almhem, vd på Smart High Tech, i ett pressmeddelande..

Almhem fortsätter och säger att tillsammans med Thermal Grizzly siktar Smart High Tech  på att fastställa en återkommande ordervolym baserat på försäljningsdata över de kommande 6-12 månaderna. 


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2