Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JonDeTech
Komponenter |

JonDeTechs CFO lämnar bolaget

JonDeTech har under de senaste kvartalen jobbat hårt med att fokusera verksamheten och minska kostnadsnivån. Arbetet har varit nödvändigt i och med utmanande omvärldsförhållanden. Som ett led i detta kommer JonDeTechs CFO Erik Mossakowski att lämna bolaget.

Erik Mossakowski har som CFO spelat en nyckelroll i arbete att fokusera verksamheten och sänka kostnadsnivån. Men för att ytterligare optimera bolagets kostnader i förhållande till rådande förutsättningar, har bolaget och Erik beslutat att omstrukturera CFO ansvaret. Detta innebär att Erik kommer att lämna JonDeTech. JonDeTech skriver i ett pressmeddelande att CFO ansvaret i framtiden kommer att lösas med befintliga interna och externa resurser.

Efter att arbetet med bolaget Q2-rapport, kommer Erik att lämna JonDeTech med den 15 augusti som sista arbetsdag.

– Vi är mycket tacksamma för allt det arbete som Erik har genomfört under sina närmare fyra år på JonDeTech, i ledningsgruppen och i nära samarbete med styrelsen. I allt från koncernens ekonomiska styrning och finansiella strategi, till insatser i transformationen från en forsknings- och utvecklingsverksamhet till ett kommersiellt fokuserat bolag samt JonDeTechs internationalisering ut i världen, säger Dean Tosic, vd JonDeTech i pressmeddelandet. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1