Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Mycronic
Elektronikproduktion |

Ytterligare asiatisk order landar hos Mycronic

Det svenska produktionsutrustningsbolaget meddelar att man mottagit en order på en SLX-maskritare från en befintlig kund i Asien.

Ordervärdet ligger enligt Mycronic mellan 7 – 9 miljoner dollar, det vill säga mellan 76,78 – 98,72 miljoner kronor, och systemet är planerat att levereras under det fjärde kvartalet nästa år.

Charlott Samuelsson, Sr VP Pattern Generators på Mycronic, säger i ett pressmeddelande att orden visar att SLX-plattformen lämpar sig för att möta kunders behov. 

– Tack vare det fortsatta förtroendet från våra kunder kan vi fortsätta växa den installerade basen av maskritare för halvledarindustrin”, säger Charlott Samuelsson, Sr VP Pattern Generators på Mycronic.

SLX är en laserbaserad maskritare med vilken Mycronic siktar på att möta en stigande efterfrågan på fotomasker till halvledarindustrin,  samt ett kommande ersättnings- och moderniseringsbehov. Fotomasker tillverkade av just laserbaserade maskritare står för en majoritet av alla producerade fotomasker för halvledartillverkning.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-2