Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Epishine
Elektronikproduktion |

Epishine tar in 60 miljoner kronor

Solcellsbolaget Epishine tar in 60 miljoner kronor i en ny finansieringsrunda. Det nya kapitalet kommer att driva på bolagets expansionsplaner, vilket möjliggör ytterligare tillväxt och framsteg.

Epishine skriver i ett pressmeddelande att pengarna kommer att fördelas strategiskt för att förbättra nyckelområdena inom verksamheten, inklusive produktutveckling samt skala upp produktionen för att möta den växande efterfrågan.

Jula Miljö & Energi, ett bolag under Jula Holding, representerar den största investeraren i denna nya runda som även hade starkt stöd från befintliga investerare som Vigo Carlund, Philian och Beijer. 

– Vi är tacksamma över att ha att ha samlat in 60 miljoner kronor i den rådande globala ekonomin, vilket är ett bevis på det förtroende våra investerare har för vår vision och framsteg. Denna finansiering kommer att göra det möjligt för oss att påskynda vår tillväxtbana, introducera nya erbjudanden på marknaden och befästa vår position som marknadsledare inom solcellsteknik för inomhusbruk, säger Anna Björklou, vd på Epishine, i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2