Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Pennatronics via Youtube
Elektronikproduktion |

David Spehar ska leda Incaps verksamhet i USA

Den 5 juli 2023 slutförde kontraktstillverkaren Incap sitt förvärv av Pennsylvania-baserade Pennatronics Inc., en amerikansk elektroniktillverkare. Pennatronics är nu ett helägt dotterbolag till Incap Corporation och kommer att döpas om till Incap Electronics US, Inc.

Efter att förvärvet avslutats har Incap beslutat att låta David Spehar axla ansvaret Incap Electronics US som managing director. David tar med sig 17 års erfarenhet som General Manager och VP Operations från Pennatronics fabrik utanför Pittsburgh i Pennsylvania.

– Vi är glada att kunna utse David Spehar till chef för vår verksamhet i USA, då han har lång erfarenhet av Pennatronics verksamhet. I linje med vår verksamhetsmodell kommer Incap Electronics US att fortsätta att verka som en oberoende enhet inom koncernen, ledd av David, som en mycket erfaren chef. Vi är också glada över att Incap nu har en bredare geografisk närvaro med fotfäste i Nordamerika. Expansionen till nya marknadssegment har diversifierat vår kundbas, vilket gjort det möjligt för oss att expandera våra produkterbjudanden till befintliga och nya kunder, säger Otto Pukk, VD och koncernchef för Incap Corporation i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons