Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 16 juni 2003

1,5 miljoner NSE-kretsar levererade

Cypress Semiconductor meddelar att man i början av juni har levererat över en och en halv miljon NSE-kretsar (Network Search Engines).
NSE-kretsar används i routrar, switchar och annan utrustning för nätverksinfrastruktur där de accelererar paketbehandlingen genom att avlasta sökfunktionerna från ASIC:en eller nätverksprocessorn.

Cypress skriver i ett pressmeddelande att i takt med att internetanvändningen växer, ökar också datahastigheterna och komplexiteten hos trafiken. Flaskhalsar uppstår, särskilt hos de paketbehandlande sektionerna i linjekorten. För att lösa flaskhalsarna, och de sökproblem som hänger ihop med dem, väljer konstruktörerna i ökande grad bort enkla mjukvarulösningar för att i stället satsa på intelligenta hårdvarubaserade sökarkitekturer som är skräddarsydda för specifika applikationer.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1