Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JonDeTech
Komponenter |

Volymleveranser av JonDeTechs samarbete i Taiwan närmar sig

Under våren förra året skrev JonDeTech ett strategiskt viktigt avtal med en samarbetspartner i Taiwan. Det hela skapade förutsättningar för att delta i utvecklingen av en IR-sensorlösning baserat på en integrerad krets, en så kallad ASIC – baserat på JIRS10.

Samarbetspartnern har nu en fungerande ASIC och har framgångsrikt tagit fram Engineering Samples. Just nu. håller man på att förbereda datablad och utvärderingskit. 

Förutom att leverera JIRS10 till partnern är planen att JonDeTech ska marknadsföra den ASIC-baserade sensorn till befintliga och nya kunder via ett återförsäljaravtal. De första volymleveranserna förväntas ske under inledningen av 2024. Det huvudsakliga användningsområdet för den kretsen kommer att vara temperaturmätning på avstånd samt närvarodetektion.

– Medan JonDeTech fokuserar på att sälja sensorn till vår kundbas i Europa kommer vår partner att utnyttja sin starka kundbas på övriga marknaden. En gemensam produktlansering är planerad till andra kvartalet 2024 och intäkter förväntas rulla in från tredje kvartalet 2024. Försäljningsintäkter från både JIRS10 och den framtida ASIC:en kommer att vara en viktig del i JonDeTech väg mot att bli ett lönsamt bolag, säger Dean Tosic, vd JonDeTech, i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons