Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Enedo
Elektronikproduktion |

Organisationsförändringar inom Enedo och Inission

Kontraktstillverkaren Inission meddelar att Mikael Fryklund kommer att övergå till en ny position som Chief Operating Officer (COO) för Inission-gruppen, och kommer därmed sluta som vd för Enedo.

Mikael kommer att vara placerad vid Inissions huvudkontor i Karlstad. Kalle Huittinen kommer att axla rollen som Enedos nya vd och tillträder den 14 augusti 2023. 

– Mikael har befordrats efter en framgångsrik turnaround av Enedo, från stora förluster under många år till ett positivt rörelseresultat/EBIT. Vi kommer att arbeta tillsammans för att ytterligare utveckla Inission-gruppen. Kalle har en gedigen bakgrund i ledande roller från kraftelektronikindustrin och jag är övertygad om att han i nästa fas kommer utveckla Enedo vidare, säger Fredrik Berghel i ett pressmeddelande.

Kalle Huittinen är utbildad civilingenjör, och har haft en lång internationell karriär med seniora chefsbefattningar inom ABB sedan 1999. Närmast har han varit regiondivisionschef på ABB Large Motors & Generators Europe såväl som platschef för ABBs fabriker i Helsingfors. Kalle kommer vara placerad i Vanda.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1