Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Allgon
Elektronikproduktion |

Zoran Jankulovski blir ny COO för Allgon

Allgon har hittat sin nya Chief Operating Officer (COO), Zoran Jankulovski. Med sig till sin nya roll tar han erfarenhet från ledande befattningar inom SKF och General Electric.

Zoran Jankulovski kommer att ha en central roll som frontfigur för företagets tillväxtstrategi och operativa förmåga över hela världen.

– Allgon har stora ambitioner. Zoran Jankulovski bidrar med sin expertis och erfarenhet för att förverkliga våra mål. Zorans exceptionella ledarskap är mycket uppskattat på grund av hans genuina intresse för människor, säger Ola Samelius, vd för Allgon, i ett pressmeddelande

Med sin mångsidiga bakgrund inom försörjningskedjor och affärsverksamhet har Zoran Jankulovski visat sig vara ett värdefullt tillskott till Allgons team. 

– Jag är mycket glad över den möjlighet som Allgon har gett mig. Med omfattande verksamhet på över 19 platser världen över och två framstående varumärken finns det en stark plattform för expansion. Mitt ansvar ligger i att utforma strategier, verkställa och säkerställa affärsverksamheten för att förverkliga Allgons högt ställda mål, Zoran Jankulovski.

Allgon AB äger dotterbolagen Tele Radio och Åkerströms och är en aktör inom utveckling, tillverkning och försäljning av industriell radiostyrning. 


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1