Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sivers Semiconductors
Komponenter |

Sivers tar in industriveteran som strategisk rådgivare

Dr. Bami Bastani har anslutit sig till Sivers som strategisk rådgivare till styrelse och ledning för att ytterligare stärka bolagets fokus på den amerikanska och globala marknaden och ge vägledning gällande ekosystemen för halvledare, photonics, 5G och SATCOM.

Dr. Bami Bastani har över fyra decenniers omfattande erfarenhet från branschen, inklusive sin senaste roll som Senior Vice President och General Manager på GlobalFoundries, där han ledde den snabbväxande affärsenheten Mobile and Wireless Infrastructure. Han övergick till Senior Vice President och senior rådgivare till vd i augusti 2022 till mars 2023. Dr. Bastani har bred ledarskapserfarenhet inom halvledarindustrin och satt i styrelsen för Global Semiconductor Alliance (GSA) tillsammans med över 30 inflytelserika ledare från den globala halvledarbranschen.

– Bami Bastani är ett strategiskt viktigt tillskott till vårt team och passar perfekt med företagets strategi att utveckla och expandera vår verksamhet. Jag ser mycket fram emot att arbeta med Bami och styrelsen för att ytterligare stärka vår position i USA, säger Tomas Duffy, styrelseordförande för Sivers Semiconductors.

Anders Storm, koncernchef, Sivers Semiconductors, berättar att Bami kommer att stödja Sivers tillväxtresa, särskilt i USA, vilket syftar till att stärka bolagets position ytterligare.

– Sivers är unikt positionerat inom Photonics, 5G och SATCOM, som alla är avgörande för flera megatrender tex för datacenter, höghastighetsnät, EDGE till EDGE-anslutningar, AI och autonoma fordon, för att nämna några exempel, säger Bami Bastani.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons