Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Inission
Elektronikproduktion |

Fredric Grahn kliver in som ny marknadsdirektör för Inission

Som tidigare rapporterats lämnade Olle Hulteberg sin operativa roll som Inissions marknadsdirektör den första augusti i år. Nu kliver Fredric Grahn in och tar över facklan i rollen som ny marknadsdirektör för elektroniktillverkaren.

Fredric har varit en del av Inission sedan 2015 och har sedan dess haft flera säljledande roller inom bolaget. Senast var han koncernens säljdirektör.

– Inission har genom åren gått från att vara en utmanare i branschen till att vara en av dem som leder utvecklingen. Jag tror på att bygga vidare och bibehålla det som fungerar och samtidigt, tillsammans med mina medarbetare, stärka organisationen. En spännande utmaning som jag ser fram emot, säger Fredric i ett pressmeddelande.

Den nya marknadsdirektören pekar på att branschen växer och behovet av produktion i kundernas närhet ökar.

– Där är vi väl positionerade med verksamheter strategiskt placerade runt om i norra Europa. Däremot blir det allt vanligare att våra kunder inte tar fram nya produkter varje år, då krävs bra kundrelationer och ett starkt varumärke som påminner dem om att Inission är att räkna med vid nästa uppsättning av produktion.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons