Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Yageo
Komponenter |

Telemecanique Sensors utökar sin nordiska närvaro

Yageos kommande förvärv av Telemecanique Sensors ger företaget en stark grund för att stärka sin nordiska och globala verksamhet.

Det var under under hösten förra året som taiwanesiska komponenttillverkaren Yageo meddelade att man ingått ett bindande avtal med Schneider Electric om att förvärva Telemecanique Sensors.

Enligt avtalet värderas Telemecanique Sensors verksamhet till ett företagsvärde om 723 miljoner euro. Nu är budet lagt vilket innebär mer resurser och specialistkompetens för Telemecaniques satsning i Norden.

– Detta är fantastiska nyheter för Telemecanique Sensors i Norden. Vi har verkligen utvecklats positivt i Danmark och Norden som en del av Schneider Electric, och nu får vi ännu mer resurser och specialistkompetens för den fortsatta satsningen. Samtidigt kommer vi att fortsätta att använda vårt välkända varumärke och behålla de kvaliteter och värderingar som kunderna förväntar sig av oss, , säger Christian Balle, Cluster Leader i Norden och Baltikum på Telemecanique Sensors i en uppdagering om förvärvet.

I och med Yageos förvärv kommer Telemecanique Sensors också att stärka sin närvaro i Norden med ett nytt lokalt supportcenter som ska säkerställa ännu effektivare kundservice från lokala sensorteknikexperter. Förvärvet leder också till att företaget optimerar och förenklar sina leveranskedjor, vilket förväntas leda till både snabbare processer och leveranser.

–Vi har ett fint momentum, och under det senaste året har vi fördubblat antalet anställda i Norden. Dessutom rekryterar vi fortfarande för att kunna erbjuda det bästa specialiststödet till våra kunder, avslutar Christian Balle.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons