Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sigma Technology Group
Elektronikproduktion |

Sigma Technology och Jemac inleder IoT-samarbete

Med fokus på att utveckla nästa generations gateways, sensor- och sensormoduler siktar Sigma Technology och Jemac på att revolutionera loT-landskapet.

Sigma Technology Tech House och Jemac, ett svenskt produktbolag som specialiserar sig på loT-lösningar, inleder ett strategiskt partnerskap med syfte att främja utvecklingen av nästa generations gateway, sensormoduler och tillgångsmoduler för ett brett utbud av loT applikationer.

Jemac sökte en utvecklingspartner med expertis inom loT för att stärka sin designorganisation inom områden som elektronik, inbyggd mjukvara, molnlösningar och utveckling av mobilapplikationer. Tillslut landade valet på Sigma Technology.

– Utvecklingen av nästa generations gateways och att möta våra kunders krav kräver en partner med dokumenterad erfarenhet inom uppkoppling. Sigma Technologys expertis inom detta området är avgörande för vår framgång. Tillsammans kan vi skapa loT produkter i världsklass som överträffar förväntningarna, säger Daniel Larsson, Sales Manager på Jemac i ett pressmeddelande.

Daniel fortsätter och säger att loT är en ständigt utvecklande teknik och att kontinuerliga framsteg är mycket efterlängtade.

Samarbetet mellan Sigma Technology Tech House och Jemac kommer främst att fokusera på vidareutveckling av lösningar för att koppla samman saker. Sedan samarbetet inleddes har Sigma Technology haft möjlighet att arbeta tillsammans med Jemacs ingenjörer och dra nytta av deras gatewaylösningar.

Andreas Berggren, Vice vd på Sigma Technology Tech House, betonar rollen för loT-lösningar för företaget och behovet av att bibehålla ett starkt fokus inom området.

– loT omformar branscher och förvandlar hur vi lever och arbetar. Det är en kritisk teknologi som kräver vår uppmärksamhet och expertis. Genom att investera i loT-lösningar positionerar vi oss i framkant av innovationen, vilket gör det möjligt för oss att adressera våra kunders föränderliga behov och driva deras framgång, säger Andreas Berggren.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-11 07:39 V22.4.25-2
Annons
Annons