Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sigma Technology
Elektronikproduktion |

Sigma lanserar nytt bolag inom IoT

Sigma Technology Tech House, ett nytt företag inom Sigma Technology Group, siktar på att leverera professionella tjänster inom IoT, uppkoppling, inbyggda system och digitala lösningar.

Sigma Technology är redan verksamma inom motsvarande områden och med denna nya start kommer de satsa på att förstärka fokus och utöka kapaciteten genom att etablera det nya företaget Sigma Technology Tech House AB. Bolaget kommer initialt att drivas i Linköping med planer på att ytterligare expandera i Stockholm. Per Lineryd och Per Lineryd kommer att leda företaget som vd respektive vice vd. 

– Vi är entusiastiska över att presentera Sigma Technology Tech House som en nyckelspelare inom området IoT och digitala lösningar. Vårt team är passionerade och strävar efter att använda teknologin för att driva positiv förändring och förbättra livet för individer, företag och samhällen. Vi ser stor potential på den svenska marknaden och vi är dedikerade till att leverera lösningar av toppklass till våra kunder, säger Per Lineryd, vd på Sigma Technology Tech House i ett pressmeddelande.

Teamet består av medarbetare med expertis inom området och ett nätverk inom branschen. Genom att nyttja deras samlade kunskap och erfarenhet strävar företaget att leverera innovativa och skräddarsydda lösningar.

– När vi ger oss ut på denna nya resa är vårt fokus på att bygga ett starkt och engagerat team som delar vår vision och våra värderingar. Vi planerar på att expandera vår närvaro i Stockholm, nyttja talangerna och de möjligheter som finns i staden, säger vice vd Andreas Berggren.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1