Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sivers
Komponenter |

Sivers Wireless får andra omgången av prototyporder

Sivers Semiconductors dotterbolag Sivers Wireless har fått ytterligare en order av tusentals enheter från sin Tier-1 5G-infrastrukturkund för så kallade ”beamformer”-chips samt upp/ned konverterarchips.

Sivers produkter kommer att användas i nästa produktprototyp byggd av den hemliga kunden. Sivers skriver i en uppdatering att ordervärdet i sig är inte signifikant, men att ordern tar projektet ett steg närmare produktramp och volymbeställningar.

Projektet  med denna kund har pågått sedan MixComm förvärvades och har haft förändringar i både design och tidsplaner under denna period. Den första prototypordern togs emot 2022, och baserat på det första produktprototypbygget är den andra versionen planerad till andra halvåret 2023.

– Det är utmanande med ny teknik att komma ut på marknaden, och i det här fallet har kunden över tid bestämt sig för att göra konfigurationsändringar av slutprodukten som inte har något med Sivers att göra. Men vi är nu mycket glada över att se framsteg i detta viktiga projekt som har potential att bli ett av de 5G-projekten som kan erbjuda större intäkter när det kommer att slutföras av kunden, säger Anders Storm, vd för Sivers Semiconductors i pressmeddelandet.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2