Annons
Annons
Annons
Annons
© Knowit
Embedded |

Han ska leda Knowit Connectivity

Den 21 augusti klev Lennart Waldenström in i rollen som affärsområdeschef för Knowit Connectivity.

Affärsområdet Connectivity levererar högteknologisk mjukvaruutveckling och inbyggda system till kunder inom exempelvis telekom och fordonsindustri.

Lennart Waldenström kommer närmast från AFRY där han haft flera ledande roller sedan 2017, senast som VP Head of Sales & Business Development, Industrial & Digital Solutions Division. I sin roll som affärsområdeschef för Knowit Connectivity kommer han även att ingå i Knowits koncernledning.

Affärsområdet Connectivity bildades efter samgåendet med Cybercom 2021 och har breddat Knowits erbjudande och specialistkompetens inom flera områden, som inbyggda systemlösningar, molntjänster, 5G-teknik och cybersäkerhet. Knowit skriver i ett pressmeddelande att efterfrågan inom dessa områden har varit god och affärsområdet har haft en stabil tillväxt under året.

– Jag är mycket glad över att vi lyckats rekrytera Lennart till Knowit. Lennart kommer att bidra med bred erfarenhet och kompetens till såväl affärsområde Connectivity som till Knowits koncernledning. Knowit Connectivity har ett starkt kunderbjudande och potential för fortsatt tillväxt och utveckling och jag ser fram emot att arbeta vidare på den resan tillsammans med Lennart, säger Per Wallentin, koncernchef Knowit AB i pressmeddelandet.

Knowit Connectivity har idag cirka 750 medarbetare i Norden, Polen samt en mindre verksamhet i Tyskland. Affärsområdets kunder återfinns främst inom telekom- fordon- och tillverkande industri och levererar även tjänster till den svenska Försvarsmakten


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2