Annons
Annons
Annons
Annons
© NOTE
Elektronikproduktion |

Note växer inom Medtech – stärkt samarbete med globalt företag

Kontraktstillverkaren Note meddelar att man utökat samarbetet med en av sina långvariga kunder, ett icke namngivet företag som jobbar med utvecklingen av avancerade medicintekniska produkter.

Note säger att man kommer att tillhandahålla EMS-tjänster för en rad nya medicintekniska produkter inom kundens produktportfölj. Produktionen av dessa nya produkter kommer att ske vid kontraktstillverkarens anläggning i Norrtälje. 

– Vi har sett en god utveckling i vår verksamhet över olika marknader. Grunden för denna framgång har varit vårt åtagande att upprätthålla höga kvalitets- och leveransstandarder, säger Johannes Lind-Widestam, NOTEs vd och koncernchef i pressmeddelandet.

Det nu stärka partnerskapet beräknas öka försäljningen med 50 miljoner årligen, med start från det första kvartalet nästa år.

– Det är alltid tillfredsställande att vinna förtroende och säkra nya affärer från våra befintliga kunder. Vi är entusiastiska över framtiden och ser fram emot att stärka samarbetet med denna kund, avslutar Lind-Widestam.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2