Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Orbit One
Elektronikproduktion |

Från NKT till Orbit One, Jessica Krantz blir ny CFO

Jessica Krantz har utsetts till ny CFO för den svenska kontraktstillverkaren Orbit One.

Jessica har varit en del av Orbit One sedan den första augusti kommer att officiellt att ta över rollen som CFO från och med den första oktober, då hon ersätter Joakim Bengtsson som går i pension under andra kvartalet 2024.

– Jag känner en stor glädje över att få bli en del av Orbit One. Genom min historia i EMS-branschen känner jag till Orbit One mycket väl och jag ser fram emot att få kunna bidra med min kunskap och erfarenhet, säger Orbit Ones nytillträdde CFO Jessica Krantz i ett pressmeddelande.

Jessica kommer närmast från en tjänst som Senior Project Controller vid NKT med erfarenhet av ekonomistyrning, finansiella prognoser och riskanalyser inom stora infrastrukturprojekt. Hon tar även med sig lång erfarenhet av EMS-branschen efter att ha arbetat i 14 år inom Flex.

–Vi är mycket glada över att Jessica Krantz nu blir en del av Orbit One. Jessica besitter stor kunskap inom ekonomistyrningens alla områden och har bred bakgrund inom både EMS-branschen och andra industriområden. Hon kommer spela en viktig roll i framtida satsningar inom hela koncernen. Samtidigt som vi önskar Jessica lycka till så vill Orbit One passa på att tacka Joakim Bengtsson för många år av framgångsrikt arbete hos oss, säger Mattias Lindhe, President & CEO Orbit One Group.


Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons