Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Obducat
Komponenter |

Obducat får ordrar för 20,4 miljoner under augusti

Den svenska leverantören av systemlösningar för litografiprocesser har under augusti månad tagit hem tre separata ordrar för sitt MicroCluster system till ett värde av 20,4 miljoner kronor.

Den första ordern inkom till Obducat från en europeisk kund den åttonde augusti och gällde ett fullt automatiserat MicroCluster system till ett värde om cirka 5,3 miljoner kronor.

Just detta MicroCluster systemet är konfigurerat för att utföra rengöringsprocesser på kiselkarbidsubstrat och är närvarande planerat att levereras under det första kvartalet 2024.

Den andra ordern, värd cirka 9,4 miljoner kronor, inkom den 15 augusti och även den från en icke namngiven europeisk kund. Även denna order gäller ett MicroCluster system, dock är detta konfigurerat för att utföra våtkemiprocesser på substrat som används för att tillverka halvledarlasrar. Systemet är planerat att levereras under det andra kvartalet 2024.

Den tredje orden på cirka 5,7 miljoner, inkom den 22 augusti, från en redan befintlig europeisk kund. Detta MicroCluster system är konfigurerat för att utföra resistbeläggning och är planerat att levereras under det andra kvartalet 2024.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons