Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 23 juli 2000

Philips Components fördubblar produktionen

Philips Components, som är en division inom Philips Electronics, meddelar att man planerar att fördubbla produktionen av drivenheter för CD-RW.
Företagets Optical Storage group räknar med att ha nått det målet i slutet av nästa år. Det innebär att man då kommer att tillverka 20 miljoner drivenheter för CD-RW årligen.

Philips Components utvecklar och tillverkar f n produkter för CD-RW i Belgien, Ungern och Kina. Nu byggs den ungerska fabriken ut, samtidigt som företaget expanderar starkt i Asien. Där blir den filippinske kontraktstillverkaren Ionics huvudleverantör.

Enligt specialister inom branschen kommer den totala produktionen av drivenheter för CD-RW i världen att uppgå till över 35 miljoner i år, medan mediaproducenterna under samma tidsperiod väntas leverera över tre miljarder CD-R/RW.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1