Annons
Annons
Annons
Annons
© Waystream
Elektronikproduktion |

Waystream siktar på att ta mer mark i DACH-regionen

Waystream ökar fokuset på DACH-marknaden (Tyskland, Österrike och Schweiz) genom att lägga till återförsäljaren K-Businesscom.

Waystream som utvecklar switchar och routrar, anpassade för FTTx-marknaden, har majoriteten av sin produktion i Sverige och har en gedigen bakgrund i Norden. I februari i år öppnade bolaget sitt första kontor i Tyskland.

– Vi på K-Businesscom utökar och förbättrar ständigt vår partnerportfölj, beroende på hur våra kunders behov ser ut, och med Waystream såg vi stora möjligheter. Det var tydligt redan från början att Waystreams positionering sammanfaller väl med vår vision. Produktkvaliteten kombinerat med den låga energiförbrukning passar perfekt med våra kunders förväntningar att kunna bygga och driva hållbara och gröna nätverk, säger Ralf Arweiler, vd på K-Businesscom Tyskland, i ett pressmeddelande.

Fredrik Lundberg, vd för Waystream, menar att DACH-området är viktiga marknader för det svenska bolaget och har framöver högsta prioritet

– Norden och DACH har många likheter när det kommer till behov och värderingar. Vi ser därför stora möjligheter att växa stadigt och snabbt i hela regionen. Att vi dessutom hittat ett nytt partnerskap med ett stort och etablerat företag som K-Businesscom, gör ju saken bara ännu bättre. K-Businesscom har bred marknadskännedom och räckvidd bland våra potentiella kunder, vilket är precis vad vi har letat efter i ett nytt partnerskap.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2