Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Scanfil
Elektronikproduktion |

Christophe Sut gör sin första dag som Scanfils vd

Christophe Sut har officiellt klivit in i sin nya roll som vd för Scanfil när den nuvarande vd, Petteri Jokitalo, lämnar över stafettpinnen.

– Jag är tacksam och stolt över att ta mig an rollen som Scanfils vd. Jag vill tacka Petteri för hans framgångsrika arbete för Scanfil. Företaget har vuxit till ett av Europas största företag inom elektronisk tillverkningstjänst, och Scanfil är känt som en framgångsrik, flexibel och pålitlig tillverkningspartner som fokuserar på kunder, kvalitet och effektiva operationer, säger Christophe Sut i ett pressmeddelande.

Innan han anslöt sig till Scanfil arbetade Christophe Sut som chef för affärsområdessegmentet Sandvik Manufacturing Solutions inom Sandvik Group. Han tar med sig lång erfarenhet av affärsutveckling, försäljning och marknadsföring i B2B-miljö, med över 12 år i ledande befattningar, till sin nya roll hos Scanfil.

– Samarbetet med Christophe har startat extremt bra. Under hans ledning fortsätter vi mot nästa våg av tillväxt, lönsamhet och internationalisering. Samtidigt som jag vill varmt välkomna Christophe, vill jag tacka Petteri för hans 15 år av bidrag på Scanfil: under hans ledning tog företaget ett enormt tillväxtsprång och lade grunden för Scanfil som vi känner det idag, , sägger Harri Takanen, styrelsens ordförande.

Petteri Jokitalo kommer att fortsätta som rådgivare till styrelsen fram till slutet av 2023.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2